Hubregtse Engels
Hubregtse Nederlands
  • +31(0) 546 - 864 761

VKI Thermoform BV


Noordersluisweg 43
8243 PR Lelystad

Postbus 2025
8203 AA Lelystad

T: +31 (0)320 254 600
F: +31 (0)320 253 480

www.vki-thermoform.nl

 

Sterk in kunststof verpakkingen.
VKI is als producent van kunststof verpakkingen al meer dan 20 jaar actief. In Lelystad hebben wij een modern en flexibel productie-apparaat. Wij produceren voor zowel de food als de non-food industrie. Daarbij wordt volledig volgens de hedendaagse normering gewerkt.

 

Wat is thermovormen?
Thermovormen is het vacuümvormen (dieptrekken) van folie. Van de rol verwerken wij de kwaliteiten PP, PET, PVC, PS, OPS en STYROLUX tot 1200 micron (1,2 mm. dikte) in iedere gewenste kleur. De folie wordt verwarmd en door middel van vacuümkracht in het gewenste model gevormd en gestanst.

 

Uw verpakkingsidee komt bij VKI tot leven!
Samen met u ontwikkelen wij de ideale verpakking voor uw product. Tevens geven wij u vakkundig advies over welke kwaliteit en dikte kunststof het meest geschikt is voor uw producten. VKI is uw gesprekspartner in het vakkundig adviseren, meedenken, ontwikkelen en produceren van uw kunststofverpakking.

U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden!
VKI heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van kunststof verpakkingen. Wij leveren niet alleen maatwerk, maar hebben ook standaard kunststof verpakkingen voor u in ons assortiment. Denkt u hierbij aan één, twee of drievaks interieurs en deksels met diverse diameters en klemmaten.

 

Superieure kwaliteit.
Door het moderne machinepark bij VKI kunnen wij ‘in mould’ stansen. Door deze techniek, vormen en stansen in één station, bent u verzekerd van een absoluut maatvaste kunststof verpakking. Uiteraard is dit bijzonder belangrijk voor de eventuele machininaleverwerking van uw product. Tevens doen wij de ingangscontrole voor u. Zowel tijdens de productie als bij het inpakken van het product voeren wij zeer intensieve kwaliteitscontroles uit.

 

Tot slot.
VKI levert u kunststof verpakkingen die u het volgende rendement opleveren:

  • Uw producten kunnen snel en efficiënt worden verpakt;
  • Uw producten zijn makkelijk en goed te transporteren;
  • Uw producten worden optimaal beschermd;
  • Uw producten springen in het oog en zien er aantrekkelijk uit.

Kortom, uw rendement wordt aanzienlijk verbeterd dankzij de kunststof verpakkingen van VKI-thermoform.

Your global packaging specialist next door ....